Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Henkilökunta

ICA-koti on intialainen yhdistys, joka vastaa toiminnasta. ICA:n hallituksen puheenjohtajana toimii Michael Balla, joka johtaa ICA-kodin ja ICA-seurakuntien toimintaa. Hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä.

ICA-kodilla on viime keväänä vaihtuneet vastuuvetäjät. Kodin johtajana toimii evankelista, pastori Yesupadam Lankapalli vaimonsa Jayasreen kanssa.

Pienten poikien valvojina toimivat Devanandam Muthabathula ja vaimonsa Chitti Mani. Devanandam työskentelee myös toimistossa, missä kirjanpitovastuullisena toimii Vamsi Valiveti.

Yesupadam, Devanandam ja Vamsi ovat kodin entisiä poikia.

Emmanuel ja Rosie Carol Mandelli. Emmanuel työskentelee ICA-kodin kokkina. Hän valmistaa pojille päivittäin aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Hänen vaimonsa Rosie työskentelee kodilla monissa avustavissa tehtävissä.

Ruoanvalmistuksen ja siivouksen parissa työskentelevät sisaret Joythi,  Sujatha ja Vijaya.

Munni ja Srinu Rachakula vastaavat ICA-kodin poikien ja henkilökunnan vaatteiden ja muiden tekstiilien pesusta. Tehtävä on mittava, ja työviikosta kuluukin neljä päivää pesemisen ja kaksi silittämisen parissa. Srinu on 25-vuotta pesijäpariskuntana toimineiden Nagulameeran ja Chandbeen poika. Vanhempien jäätyä eläkkeelle miniä on ottanut päävastuun vaatehuollosta ja poika toimii myös osa-aikaisena valvojana.

Kodilla kasvanut nuorimies Srinivasarao toimii kodin autonkuljettajana ja monitoimimiehenä.